Concertlezing: de Kracht van muziek – Martine van Wensveen

Datum: zondag 19 maart 2023 - 14.00-15.00 uur

Tijdens deze muzikale lezing nodigt zangeres Martine van Wensveen ons uit in haar wereld vol muziek, zang, verbeelding en verbinding. Vanuit een rijk leven vol muziek en theater brengt Martine niet alleen zichzelf maar ook een goed gevulde “koffer’ aan muziek én levenservaring met zich mee. Nieuwsgierig naar de ander, naar de werkelijke ontmoeting, van mens tot mens.

Martine van Wensveen is geboren in Numansdorp (1969). Bij haar muzikale, creatieve ouders werd muziek met de paplepel ingegoten. Muziek loopt dan ook als een rode draad door haar leven. Ze zingt en schrijft eigen werk. Al op jonge leeftijd ontdekte Martine de magische kracht van muziek en zingen. Onderweg is het verlangen ontstaan om die grote kracht aan andere mensen door te geven, wakker te maken.

Aanmelden

U bent van harte welkom in de ceremonieruimte van Zomerlanden op zondag 19 maart vanaf 13.30 uur. De lezing start om 14.00 uur en duurt ongeveer een uur. We hebben beperkte plaatsen beschikbaar, daarom is aanmelden verplicht. U meldt zich eenvoudig aan via onderstaand formulier. Deelname is kosteloos, een vrijwillige donatie aan Troostmuziek is welkom via deze link.

Aanmelden concertlezing Martine Wensveen

ZL_evenement met telefoonnummer