Stiltewandeling

Datum: zondag 28 november 2021 - 9.00 uur

In een tijd waarin we overspoeld worden met allerlei informatie en prikkels, zijn we vaak zo druk dat we onszelf niet meer de tijd gunnen om even helemaal stil te zijn… Remco neemt u daarom graag mee tijdens een stiltewandeling door Zomerlanden. Maak contact met de natuur en vind de stilte in jezelf.

Stiltewandeling 28 november

Op zondag 28 november bent u om 9.00 uur van harte welkom bij het ontvangsthuis van Zomerlanden. Remco wandelt samen met u in stilte een uur over de natuurbegraafplaats. Soms maken we een korte stop waar u wordt gewezen op een bijzonder stukje van de natuurbegraafplaats, waarna we weer in stilte onze weg vervolgen. Aan het einde van de wandeling is er ruimte om onze ervaringen te delen en sluiten we af met een kopje koffie of thee.

Om de stilte te kunnen bewaren en voldoende afstand te kunnen houden, is er voor deze wandeling een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (max. 15 personen). U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Uiteraard brengen wij u op de hoogte wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Aanmelden stiltewandeling

ZL_evenement