Zondag van Waarde: Een afscheid om nooit te vergeten

Datum: zondag 10 december 2023 - 13.00 uur - 14.00 uur

In Nederland hebben ruim 280.000 mensen dementie. Het aantal mensen met dementie zal door de vergrijzing in de toekomst aanzienlijk stijgen. De kans dat iemand met dementie afscheid moet nemen van een geliefd persoon, zal de komende jaren dan ook toenemen. Evelien Uitvaartverzorging is gespecialiseerd in het begeleiden van een dementievriendelijke uitvaart, zodat ook de persoon met dementie op passende en eigen wijze afscheid kan nemen.

Lezing

Tijdens een interactieve lezing op zondag 10 december vertelt Evelien hoe ze omgaat met nabestaanden met dementie en waarom dit zo belangrijk is. De lezing start om 13.00 uur en duurt ongeveer een uur. U bent van harte welkom om aan te sluiten. Achteraf is er uiteraard de ruimte om nog even na te praten en ervaringen te delen met een kopje koffie, thee en wat lekkers.

Aanmelden

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze activiteit. Daarom is aanmelden verplicht. U kunt zich eenvoudig aanmelden via onderstaand formulier. Toegang is geheel kosteloos. We hopen u te ontmoeten op onze tweede Zondag van Waarde.

Zondag van Waarde

ZL_evenement met telefoonnummer