Coronamaatregelen op Zomerlanden

Wij blijven geopend
Natuurbegraafplaats Zomerlanden blijft geopend voor een wandeling, maar ook voor persoonlijke gesprekken en uitvaarten. Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid en van de Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen.

Uitvaarten
In onze ceremonieruimte kunnen we momenteel maximaal vijftig personen ontvangen. Dat is exclusief de medewerkers die de uitvaart begeleiden. We vragen aanwezigen om voldoende afstand van elkaar te houden. Catering is toegestaan.

Een persoonlijke afspraak
Wij blijven geopend voor informatieve gesprekken en persoonlijke rondleidingen. Ook blijft u welkom om een plek te reserveren. We begeleiden u op dezelfde manier als anders. Het is eventueel mogelijk om op afstand, met foto’s en video’s geïnformeerd te worden. Bel ons gerust voor de mogelijkheden.

Maandelijkse rondleiding
De groepsrondleidingen voor zaterdag 15 januari zijn afgelast. De rondleidingen voor zaterdag 29 januari blijven voorlopig staan tot nader orde. Als we genoodzaakt zijn de rondleidingen van 29 januari ook te annuleren, houden we u op de hoogte.

Tot slot
Het zijn onzekere tijden en de kans bestaat dat de huidige maatregelen weer wijzigen. Onze dienstverlening passen we daarop aan. We nemen onze verantwoordelijkheid en we doen alles wat voor ons mogelijk is om een afscheid zo goed mogelijk te laten verlopen.

Warme groet,

Team Zomerlanden

Update: 23-12-2021 | Bekijk de richtlijnen en de laatste update rondom het coronavirus op de website van de Rijksoverheid.
Geplaatst in Zomerlanden