Zondag van Waarde – Ligconcert door Mike Verlaan

Datum: zondag 28 juli 2024 - 11.00-12.30

Iedereen heeft ontspanning nodig, maar soms is dat lastiger gezegd dan gedaan… Mike Verlaan helpt u graag op weg. Zondag 28 juli bent u van harte welkom voor ons eerste ‘ligconcert’ op Zomerlanden. Mike is handpan artiest en zal u met zijn intuïtieve muziek de ontspanning in begeleiden. Een uitgelezen kans om uw week goed af te sluiten en écht tot rust te komen. Vanuit rust voelen we ons meer verbonden met onszelf, de natuur en anderen.

Programma

Tijdens dit concert hoef je niets anders te doen dan te liggen, te luisteren en te ontspannen. Klanken te ontvangen, weg te dromen en zo tot rust te komen. Er zijn yogamatjes op locatie. U hoeft niets mee te brengen, maar u bent altijd welkom om een kleedje of kussentje mee te nemen voor extra comfort. Bij mooi weer vindt het concert plaats op het terras van ons ontvangsthuis. U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur. Het concert start om 11.00 uur en duurt ongeveer een uur. Daarna is er uiteraard nog ruimte om even na te genieten met een kopje kruiden thee. (beeld: Linda Coenmans)

10.30 uur Inloop

11.00 uur Aanvang ligconcert

Aanmelden

Alle plekken zijn vergeven. U kunt zich niet meer aanmelden.

Meer over Mike

Mike Verlaan is handpanartiest en is gespecialiseerd om de luisteraar mee te nemen naar het hier en nu. Benieuwd hoe dit klinkt? Bekijk dan alvast en voorproefje of neem een kijkje op zijn website.