Groepsrondleiding

Om Zomerlanden écht goed te leren kennen, geven we maandelijks rondleidingen over de natuurbegraafplaats. Samen wandelen we door het natuurgebied en vertellen we u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Zomerlanden.

Aanvang

De rondleidingen starten om 11.00 uur en 14.00 uur bij het ontvangsthuis op de natuurbegraafplaats. We genieten van het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Einde

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Aanmelden

De groepsrondleidingen vinden maandelijks plaats. U meldt zich eenvoudig aan via onderstaand formulier. Geeft u hierin a.u.b. aan met hoeveel mensen u wenst te komen. Om gepaste afstand te kunnen behouden, houden we een kleinere groepsgrootte aan van maximaal 15 personen.

Aanmelding reguliere rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status