Groepsrondleiding

Om Zomerlanden écht goed te leren kennen, geven we maandelijks rondleidingen over de natuurbegraafplaats. Samen wandelen we door het natuurgebied en vertellen we u meer over de rijke historie van het gebied, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Zomerlanden.

Rondleidingen

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor onze rondleidingen. Aanmelden is verplicht. Wilt u graag eerder kennis maken met de natuurbegraafplaats? Dan kunt altijd contact opnemen voor een persoonlijke rondleiding.

We starten de groepsrondleidingen om 11.00 uur en 14.00 uur voor het ontvangsthuis op de natuurbegraafplaats. We genieten van het uitzicht en de bijzondere plekken en tussendoor vertellen we over een groene uitvaart gecombineerd met verhalen uit het natuurgebied. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van het weer en de groep deelnemers.

Einde

We eindigen weer bij het ontvangstgebouw waar we u uitnodigen voor een kop koffie of thee. Hier is ook ruimte om meer vragen te stellen, na te praten of een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

Aanmelden

Let op: na uw aanmelding ontvangt u geen bevestigingsmail. Heeft u zich aangemeld, maar kunt u onverhoopt niet komen? Geeft u dit dan tijdig door per e-mail of telefoon. Wij zijn dagelijks te bereiken via info@zomerlanden of 0186-700208.

Aanmelding reguliere rondleiding

Aanmelding reguliere rondleiding
Naam*
E-mail*
Telefoon
Datum & tijdstip*
Aantal personen*
Contactverzoek Bron
Locatie
Contactverzoek Status