Foto’s en video

De natuur is altijd in beweging. Om een goede indruk te krijgen van Natuurbegraafplaats Zomerlanden, nodigen we u van harte uit voor een wandeling of een (groeps)rondleiding. Op deze manier maakt u kennis met het gebied en onze faciliteiten. U bent zeven dagen in de week welkom om hier zelfstandig of samen met een medewerker te wandelen. Om een impressie te krijgen van deze bijzondere plek, vindt u hier foto’s en en een video van Zomerlanden.

Video: een uitvaart in scène op Natuurbegraafplaats Zomerlanden

Het gebeurt regelmatig dat men na een bezoek aan de uitvaart op Zomerlanden bij ons terugkomt. “We wisten niet dat dit ook mogelijk was”, is een veelgehoorde opmerking. Om u een goed beeld te geven van de uitvaart mogelijkheden en voorzieningen op onze natuurbegraafplaats, hebben we voor u een uitvaart in scène gezet.

Foto’s van Natuurbegraafplaats Zomerlanden

Onderstaande foto’s van Zomerlanden geven u een impressie van de natuur, de faciliteiten, de activiteiten en de omgeving. Bevindt u zich in omstandigheden die een bezoek aan Zomerlanden onmogelijk maken? Neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail. We zoeken samen naar een passende oplossing.