Voorzieningen

Ontvangsthuis en ceremonieruimte

Voor een bijeenkomst in een stijlvolle, huiselijke sfeer, kunt u terecht in ons ontvangsthuis. Een fijne en warme plek met diverse cateringmogelijkheden. Ook is er in het ontvangsthuis audiovisuele apparatuur aanwezig. Het gebouw heeft ruimte voor maximaal 100 personen. De ceremonieruimte geeft toegang tot een ruim terras. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het natuurgebied. De kosten voor het gebruik van de ceremonieruimte vindt u hier.

Catering

Zomerlanden biedt u keuze uit diverse cateringmogelijkheden. In het cateringoverzicht ziet u ons uitgebreide aanbod. Samen vinden we altijd een invulling die voldoet aan uw wensen.

Paden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven en begroeiing zich bevinden. De slingerende paden leiden u over de hele begraafplaats. Deze zijn breed opgezet om uitvaarten mogelijk te maken.

Parkeren

Bij de natuurbegraafplaats is voldoende gratis parkeergelegenheid. De parkeerplaats ligt direct naast het ontvangsthuis. Bij bijzondere gelegenheden of drukke uitvaarten is er een parkeerregelaar aanwezig.

Vervoer

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is er een e-car beschikbaar. Deze e-car wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. We worden graag tijdig door u op de hoogte gesteld als u hier gebruik van wenst te maken.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.

Voorjaarswandeling: op zoek naar zomervogels, zoals de tjiftjaf