Voorzieningen

U kunt tijdens een uitvaart of bezoek gebruik maken van de voorzieningen die bij de natuurbegraafplaats horen.

Paden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd voor de bezoekers, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven en begroeiing zich bevinden. Ze leiden u langs de vele mooie plekken over de hele natuurbegraafplaats.

Parkeerruimte

Bij de natuurbegraafplaats is voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaats ligt direct naast het ontvangsthuis.

Ontvangsthuis

Voor een bijeenkomst in een stijlvolle, huiselijke sfeer kunt u vanaf eind 2021 terecht in het ontvangsthuis. Dit gedeelte is onderdeel van het hoofdgebouw waar ook ruimte is om even uit te rusten en een kop koffie of thee te drinken. Van hieruit heeft u prachtige zichtlijnen over het gebied en het bos. Een fijne en warme plek voor een ceremonie en geschikt voor diverse cateringmogelijkheden. In het ontvangsthuis is straks audiovisuele apparatuur aanwezig.

Vervoer

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is er een electrokar beschikbaar. De electrokar wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. Het is dus van belang om contact op te nemen indien u er gebruik van wenst te maken tijdens een uitvaart.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.

Voorjaarswandeling: op zoek naar zomervogels, zoals de tjiftjaf