Voorzieningen

Ontvangsthuis en ceremonieruimte

Zomerlanden biedt diverse voorzieningen voor een afscheid naar wens. Voor een bijeenkomst in een stijlvolle, huiselijke sfeer, kunt u terecht in ons ontvangsthuis. Een fijne en warme plek met ruimte voor maximaal 100 personen. Ook is er in het ontvangsthuis audiovisuele apparatuur aanwezig om muziek en foto’s te tonen. De ceremonieruimte geeft toegang tot een ruim terras. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het natuurgebied. De kosten voor het gebruik van de ceremonieruimte vindt u hier.

Catering

Wanneer u kiest voor Zomerlanden, heeft u naast onze eigen voorzieningen ook de keuze uit onze cateringmogelijkheden. In het cateringoverzicht vindt u ons uitgebreide aanbod. Samen vinden we altijd een invulling die voldoet aan uw wensen. Wij werken met een vaste, lokale cateraar die voorziet in vegetarische en biologische hapjes. Heeft u vragen of specifieke wensen m.b.t. de catering, neem dan graag telefonisch contact met ons op via 0186-700208.

Paden

Op de natuurbegraafplaats zijn wandelpaden aangelegd, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven en begroeiing zich bevinden. De slingerende paden leiden u over de hele begraafplaats. Deze zijn breed opgezet om uitvaarten mogelijk te maken. Tijdens een bezoek of uitvaart blijven we zoveel mogelijk op de paden.

Parkeren

Bij de natuurbegraafplaats is voldoende gratis parkeergelegenheid. De parkeerplaats ligt direct naast het ontvangsthuis. Bij bijzondere gelegenheden of drukke uitvaarten is er een parkeerregelaar aanwezig. Op de parkeerplaats treft u twee laadpalen om uw elektrische auto op te laden.

E-car

Voor mensen die slecht ter been zijn, is er een e-car beschikbaar. Die wordt ingezet tijdens uitvaarten om u naar de grafplek te begeleiden. Deze e-car wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. We worden graag tijdig door u op de hoogte gesteld als u hier gebruik van wenst te maken.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.

Voorjaarswandeling: op zoek naar zomervogels, zoals de tjiftjaf