Voorzieningen

Ontvangsthuis en ceremonieruimte

Voor een bijeenkomst in een stijlvolle, huiselijke sfeer, kunt u terecht in ons ontvangsthuis. Een fijne en warme plek met diverse cateringmogelijkheden. Ook is er in het ontvangsthuis audiovisuele apparatuur aanwezig. Het gebouw heeft normaliter ruimte voor ca. 120 personen. Momenteel houden we ons aan een limiet van 100 personen om genoeg afstand te kunnen bewaren. De ceremonieruimte geeft toegang tot een ruim terras. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het natuurgebied. De kosten voor het gebruik van de ceremonieruimte vindt u hier.

Paden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven en begroeiing zich bevinden. De slingerende paden leiden u over de hele begraafplaats. Deze zijn breed opgezet om uitvaarten mogelijk te maken.

Parkeerruimte

Bij de natuurbegraafplaats is voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaats ligt direct naast het ontvangsthuis.

Vervoer

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is er een electrokar beschikbaar. Deze e-car wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. Het is dus van belang om tijdig te laten weten als u hier gebruik van wenst te maken.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.

Voorjaarswandeling: op zoek naar zomervogels, zoals de tjiftjaf