Voorzieningen

U kunt tijdens een uitvaart of bezoek gebruik maken van de voorzieningen die bij de natuurbegraafplaats horen.

Paden

Op de natuurbegraafplaats zijn paden aangelegd voor de bezoekers, zodat er geen schade ontstaat op plekken waar graven en begroeiing zich bevinden. Ze leiden u langs de vele mooie plekken over de hele natuurbegraafplaats.

Parkeerruimte

Bij de natuurbegraafplaats is voldoende parkeergelegenheid. De parkeerplaats ligt direct naast het ontvangsthuis.

Ontvangsthuis

Voor een bijeenkomst in een stijlvolle, huiselijke sfeer, kunt u vanaf heden terecht in het ontvangsthuis. Het gebouw heeft ruimte voor circa 120 personen. Momenteel houden we ons aan een limiet van 60 personen om anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen. De ceremonieruimte grenst aan een ruim terras. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het natuurgebied. Een fijne en warme plek met diverse cateringmogelijkheden. Ook is er in het ontvangsthuis audiovisuele apparatuur aanwezig.

Vervoer

Voor mensen die moeilijk ter been zijn, is er een electrokar beschikbaar. De electrokar wordt altijd door een van onze medewerkers bestuurd. Het is dus van belang om contact op te nemen indien u er gebruik van wenst te maken tijdens een uitvaart.

Heeft u specifieke vragen?

We proberen op onze website zo duidelijk mogelijk te zijn. Natuurlijk kunt u vragen hebben die u liever persoonlijk stelt.

Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.

Voorjaarswandeling: op zoek naar zomervogels, zoals de tjiftjaf