Afscheidsceremonie

U heeft op Natuurbegraafplaats Zomerlanden veel vrijheid om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaartceremonie en de laatste rustplaats. Bij ons zijn mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond welkom. Er is alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang respect voor de overledene en de natuur voorop staan.

Ontvangstruimte

Voorafgaand en na afloop van een begraving is het mogelijk om gebruik te maken van onze sfeervolle ontvangstruimte. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de plechtigheid, condoleance en/of een nazit. Er is ruimte voor maximaal 100 personen.

Tarieven 2024
Ceremonie (1 uur)* €630,-
Condoleance (2 uur)* €495,-
Condoleance + plechtigheid (3,5 uur incl. grafloop)*  €890,-

*In het weekend geldt een toeslag van 50%

*Deze prijzen zijn van toepassing in combinatie met een begrafenis op Zomerlanden.

Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering rondom de begraving. Van een kopje koffie met een lekkernij uit tot een gezamenlijke maaltijd. Onze cateringkaart vindt u hier. Heeft u specifieke wensen? Die realiseren we graag met u. De kosten van de catering zijn afhankelijk van uw wensen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Een andere locatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om de ceremonie en het condoleren elders te organiseren. Op Zomerlanden heeft u de volledige vrijheid om de uitvaart naar uw eigen wens in te richten.

Opbaren

Af en toe krijgen we vragen over opbaarmogelijkheden. Op Zomerlanden is opbaren niet mogelijk. We hebben helaas niet de ruimte en expertise om dit op een goede manier te faciliteren.