Rondleiding

Rondleidingen

Natuurbegraafplaats Zomerlanden is vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang. Een plek om midden in de natuur tot rust te komen, te herdenken en te herinneren. We geven diverse rondleidingen waarin we u meer vertellen over een ‘groene uitvaart’, natuurbegraven en ons natuurbeheer. Uiteraard bent u ook van harte welkom om zelfstandig het gebied te verkennen.

Persoonlijke rondleiding

Een persoonlijke rondleiding biedt ruimte voor uw verhaal en al uw vragen. Deze rondleiding is ook geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Het is mogelijk om met onze e-car op pad te gaan. Wilt u vrijblijvend een persoonlijke rondleiding? Maak dan een afspraak.

 

Groepsrondleiding

Iedere maand geven we groepsrondleidingen op Natuurbegraafplaats Zomerlanden. Samen wandelen wij door het natuurgebied en vertellen u meer over de rijke historie, het begraven in de natuur en de mogelijkheden op Zomerlanden. Om verzekerd te zijn van een plek, kunt u zich aanmelden. Benieuwd naar de eerstvolgende rondleiding? Kijk dan in onze agenda.

 

Rondleidingen voor organisaties en verenigingen

Zomerlanden verzorgt ook rondleidingen voor uw organisatie of vereniging. Deze rondleidingen zijn bijna altijd maatwerk en worden zoveel mogelijk aangepast op uw wens. De focus kan liggen op natuurbegraven, cultuur of natuur en kan gecombineerd worden met een hapje en een drankje. Lees verder