Een graf reserveren

Via onderstaand formulier kunt u uw interesse in Natuurbegraafplaats Zomerlanden kenbaar maken. Wij nemen daarna spoedig contact met u op om een afspraak in te plannen. Dit is geheel vrijblijvend. Het invullen van het formulier verplicht u dus niet tot de aanschaf van een graf.

Is het voor u niet mogelijk om ons te bezoeken? Het is ook mogelijk om een plek op afstand te reserveren. Wij begeleiden u dan via een videoverbinding of foto’s. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Hoe werkt het?

U kunt in een groot deel van ons gebied een plek reserveren. De natuur is leidend, dat betekent dat sommige plekken door hun ecologische waarde uitgesloten zijn als graven. Het verstrooien van as is niet toegestaan op Zomerlanden, omdat dit schadelijk is voor de humuslaag in de natuur. As mag wel worden uitgestrooid in een graf of met urn worden begraven.

Eeuwigdurend grafrecht

Graven krijgen hier de ruimte en het grafrecht is eeuwigdurend. Als nabestaande kunt u het graf altijd terugvinden; we meten de ligging nauwkeurig in en u krijgt de exacte gegevens. Zo kunt u altijd op eigen gekozen momenten naar deze plek terugkeren.

Geïnteresseerd?

Als u het formulier hieronder invult, nemen we contact met u op.

Ik ontvang graag een uitnodiging voor publieksopening
Ik heb interesse in een graf op Zomerlanden
Ik ontvang graag de nieuwsbrief
Naam*
E-mail*
Telefoon
Contactverzoek Bron
Contactverzoek Status
Locatie