Uitvaart

Op Natuurbegraafplaats Zomerlanden verzorgen we een natuurlijk en persoonlijk afscheid.

 

Een rustplaats kiezen

Op Zomerlanden kiest u zelf een blijvende, laatste rustplaats. Een wandeling door het gebied is de beste manier om het gebied te leren kennen en een plek te kiezen. Voor uzelf of een dierbare. Het is zeer persoonlijk wat dat voor u bepaalt. Voor de een is dat een type landschap. Voor de ander een gevoel of een herinnering.

Lees meer over het kiezen van een plek

 

 

Afscheidsceremonie

U heeft op Natuurbegraafplaats Zomerlanden veel vrijheid om persoonlijke invulling te geven aan de uitvaartceremonie en de laatste rustplaats. Bij ons zijn mensen met elke levensbeschouwing, geloofsovertuiging en culturele achtergrond welkom.

We nemen alle ruimte en tijd voor uw wensen, zolang respect voor de overledene en de natuur voorop staan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hier maakt u een afspraak

 

Uitvaartkist en kleding

We vragen mensen om zo veel mogelijk rekening te houden met de natuur. De kist, urn, wade of mand, maar ook de kleding dienen volledig van natuurlijke materialen gemaakt te zijn. Er zijn heel veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een omhulsel van bamboe, karton of mycelium.

Lees meer in onze brochure

 

Catering

We bieden u verschillende mogelijkheden voor catering tijdens het afscheid en de condoleance. Van een kopje koffie met lokale lekkernijen tot een uitgebreide lunch. Samen vinden we altijd een invulling die past bij uw wensen. Specifieke wensen? Neem dan even persoonlijk contact met ons op.

Ons catering assortiment

 

Gedenktekens

U kunt er zelf voor kiezen of u een gedenkteken wenst te plaatsen op een graf. Wij leveren hiervoor een boomschijf met een inscriptie. De boomschijven worden met de hand gegraveerd door een kunstenaar. Deze bescheiden grafmarkering is vergankelijk en past daarom goed bij een natuurgraf.

Meer over natuurbegraven