Een rustplaats kiezen

Het is mogelijk om bij leven een eigen plek op Zomerlanden te reserveren. U kunt via de website uw interesse kenbaar maken. Wij zullen contact met u opnemen voor meer informatie en een vrijblijvende persoonlijke rondleiding.

Persoonlijke keuze

Een wandeling door het gebied is de beste manier om de plek voor een laatste rustplaats uit te kiezen. Voor uzelf of uw dierbare. Het is uiteraard zeer persoonlijk wat bepaalt welke plek dat voor u is. Voor de een kan het een type landschap zijn. Maar ook een gevoel of herinnering kan bepalend zijn. Houd er rekening mee dat sommige stukken door praktische redenen of archeologische en ecologische waarde, uitgesloten worden voor graven.

Ruime, blijvende graven

Graven krijgen hier alle ruimte en worden niet geruimd. Het grafrecht is eeuwigdurend. Als nabestaande kunt u het graf altijd terugvinden. We meten de ligging nauwkeurig in en u krijgt de exacte gegevens. Zo kunt u altijd naar deze plek terugkeren op momenten waarop u daar behoefte aan heeft.

Diverse mogelijkheden

Als u naast uw partner wil worden begraven, is dat uiteraard mogelijk. U reserveert twee plekken naast elkaar. Wij houden hier minimale afstand tussen. Het is ook mogelijk een familiegraf te reserveren. We zoeken dan samen met u naar de beste oplossing hiervoor. Een herbegrafenis van een naaste die elders is begraven, kunnen wij ook faciliteren op Zomerlanden.