Natuurkist.nu

Wie in de natuur begraven wil worden, doet dat vanuit zeer persoonlijke motieven en liefde voor de natuur.
De keuze voor de ecologische kist, draagbaar of draagplank is dan ook bewust.

NATUURKIST.NU levert ambachtelijke kisten, planken of baren. De kisten worden volgens ambachtelijk vakmanschap met de hand gemaakt. Al onze kisten zijn vrij van spijkers, schroeven en nieten.

De kist kan worden bekleed met mos, schapenwol, hooi, houtkrullen of ongebleekt katoen dat los in de kist wordt gelegd. Voor het sluiten van de kist wordt deze doek om de dierbare heen geslagen. Bij enkele kisten is het mogelijk om de bovenzijde van de kist te bekleden met mos. NATUURKIST.NU maakt gebruik van inlandse houtsoorten zoals Populieren, Lariks, Eiken, Douglas of Vurenhout en kunnen zowel ruw als geschaafd verwerkt worden. Ten gevolge van temperatuurverschil kan een barst of scheur ontstaan in de massieve planken. Dit is geen beschadiging maar het bewijs dat er met natuurlijk, massieve materialen wordt gewerkt.

Naast kisten, draagbaren en draagplanken kunt u bij NATUURKIST.NU ook terecht voor houten urnen en uitvaarttextiel o.a. katoenen kistbekleding gevuld met houtkrullen, kruidenhooi of schapenwol, kistdoeken, wikkeldoken, waden en hemden.Uitvaarttextiel.nu is een onderdeel van Natuurkist.NU

NATUURKIST.NU ELKE KIST UNIEK

Natuurkist.nu

Adres

Hogeweg 7a

7055 AJ Heelweg

E-mailadres

info@natuurkist.nu