Schuif aan op Zomerlanden!

Datum: donderdag 13 juli 2023 - 18.30 uur

Eten is een laagdrempelige manier om nader tot elkaar te komen. Een manier om een gesprek wat vlotter te laten verlopen. Een brug te slaan tussen culturen of elkaar gewoonweg wat beter te leren kennen. Op donderdagavond 13 juli om 18.30 uur houden we ons eerste deel-diner op Zomerlanden. Een ontspannen avond om kennis te maken met elkaar, maar ook om te rouwen, te herinneren en verhalen uit te wisselen.

U bent van harte welkom vanaf 18.00 uur. Het diner start om 18.30 uur in de ceremonieruimte van ons ontvangsthuis en eindigt omstreeks 21.00 uur. Bij mooi weer zullen we buiten op ons terras dineren.

Een heerlijke maaltijd

Francis Verschoor is onze cateraar en voorziet alle uitvaarten van haar creatieve,  huisgemaakte hapjes. Op donderdag 13 juli zal zij een aantal vegetarische, Italiaanse gerechten voor u bereiden. Het menu stelt ze zelf samen; laat u verrassen! De kosten voor de maaltijd bedragen €35,- per persoon incl. twee drankjes. Op locatie kunt u eenvoudig met pin betalen. Het is helaas niet mogelijk om contant te betalen.

Aanmelden

We zouden het ontzettend leuk vinden als u hier bij aanwezig kunt zijn. Iedereen is welkom, ook als het uw eerste keer op de natuurbegraafplaats is. We hebben echter beperkte plek beschikbaar, daarom is reserveren noodzakelijk. Spontane inloop kunnen wij helaas niet accepteren, omdat de chef rekening houdt met het aantal personen dat zich opgeeft. Als u graag met een persoon meer of minder wenst te komen, vragen wij u hierover eerst telefonisch contact op te nemen via 0186-700 208.

Aanmelden doet u via info@zomerlanden.nl of 0186-700 208. Wij ontvangen graag:

  • Uw naam,
  • het aantal personen met wie u wenst te komen,
  • uw telefoonnummer
  • en e-mailadres.

Bevestiging

Wij sturen u handmatig een e-mailbevestiging wanneer u zich heeft aangemeld. Als u geen bevestiging heeft ontvangen, is de reservering (nog) niet bevestigd.

Verhinderd?

Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan vernemen we dat graag uiterlijk dinsdag 11 juli vóór 16.00 uur. We kijken uit naar uw komst & een avond vol verbinding!