Workshop & wandeling: maak kennis met Loop

Datum: woensdag 17 april 2024 - 9.30 - 12.30 uur

Natuurbegraafplaats Zomerlanden verwelkomt Loop Biotech op woensdag 17 april. Loop Biotech is de ontwikkelaar van de Loop Living Cocoon (de levende doodskist) en de Loop EarthRise (de levende urn). Deze innovatieve kist en urn zijn gemaakt van mycelium, het ondergrondse wortelnetwerk van paddenstoelen. Het materiaal is geheel natuurlijk afbreekbaar en wordt heel snel afgebroken. Dat maakt de omhulsels van Loop uitermate geschikt voor natuurbegraafplaatsen zoals Zomerlanden. Op woensdag 17 april neemt Marco van Es u op luchtige wijze mee in het verhaal van Loop Biotech en hun missie om de natuur te verrijken.

Programma

Het programma bestaat uit een presentatie, een workshop mycelium groeien en een wandeling over de natuurbegraafplaats. Uiteraard krijgt u ook de kans om de producten te zien en te voelen. De natuurwandeling wordt verzorgd door Stefan, natuurbeheerder van Zomerlanden.

9.00 uur Inloop

9.30 uur Presentatie

10.15 uur Pauze

10.30 uur Workshop mycelium groeien

11.00 uur Wandeling door de natuur van Zomerlanden

Na afloop is er tot 12.30 uur de gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie en kruidenthee.

Aanmelden

Aanmelden is kosteloos en kan via onderstaand formulier. Er is beperkte ruimte beschikbaar, daarom is aanmelden verplicht.

Workshop & wandeling: maak kennis met Loop

ZL_evenement met telefoonnummer