Inspiratiedag zaterdag 30 september

Na een succesvolle eerste inspiratiedag vorig jaar, stellen wij Zomerlanden weer open voor onze grootste open dag van het jaar. Noteer hem in uw agenda! Op zaterdag 30 september organiseren wij voor een tweede keer een inspiratiedag op Zomerlanden.

Programma

Rondleidingen

Van 11.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom. Vanaf 11.00 uur zijn er ieder half uur rondleidingen over de natuurbegraafplaats over de natuur, de begraafplaats en een ‘groene uitvaart’. De rondleidingen worden afgewisseld met onze begraafdemonstraties. Tijdens deze in scène gezette uitvaart, ziet u hoe een uitvaart er op Zomerlanden uit kan zien.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt ontmoet u diverse uitvaartverzorgers en bekijkt u verschillende kisten, manden, urnen en wades. Ook komt u meer te weten over biologisch bloemwerk, duurzame gedenkmonumenten en afscheidsfotografie. Bovendien kunt u hier terecht met al uw vragen over erfrecht en testamenten. Op de informatiemarkt geniet u ook van een verse kop koffie van Hoeksche Branders. In de ceremonieruimte beluistert u muziek van harpiste Sophie van Dijk en leest u rouwliteratuur in onze ‘huiskamer’.

Deelnemers

Er zijn diverse standhouders aanwezig die u laten zien wat er mogelijk is op een groene uitvaart. Ontmoet en raak geïnspireerd. Naast de cappuccino’s van Hoeksche Branders, geniet u ook van lekkers van Reedijk Chocolade.

MK Floral Design Vjanova uitvaartbegeleiding
Zacht afscheid Harpiste Sophie van Dijk
Captured life fotografie Green Coffins
Gewoon bijzonder afscheid Rouwhout
Urnenhemel Akidia uitvaartkisten
Erfrechtvisie Life like shapes
Anne Grootenboer & Troostvaasje

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht. Wel vinden we het fijn om een indicatie te hebben van het aantal bezoekers. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Voor specifieke vragen neemt u eenvoudig contact op via 0186-700208 of info@zomerlanden.nl.

Aanmelden inspiratiedag 2023

ZL_evenement met telefoonnummer
Geplaatst in Activiteiten