Wikkelgoed

Wij stellen u graag voor aan Wikkelgoed. Zij bieden een duurzaam alternatief voor het gebruik van een kist: de lijkwade. Dit zijn zachte rechthoekige doeken die om een overledene gewikkeld kunnen worden voor bij een uitvaart of opbaring. Samen met een draagbaar kan een wade een kist volledig vervangen. Alle draagbaren en lijkwaden van wikkelgoed worden gemaakt van biologische, duurzame en Fairtrade materialen.

Wikkelgoed is in 2000 opgericht door Monique Rang nadat zij zelf ervaarde wat het betekent om een afscheid te organiseren met een lijkwade. Deze ervaring met de wade maakte dat zij zich jarenlang inzette om de uitvaartbranche te veranderen. Na haar overlijden namen haar zoons de zorg over het bedrijf over.

Het mooie aan het gebruik van een wade is dat een overledene toenaderbaar is, zacht en dichtbij. De zachte stof maakt dat mensen zich comfortabeler voelen bij het aanraken van een overledene. Dit maakt het nemen van afscheid persoonlijker. De missie van Wikkelgoed is ervoor zorgen dat men zich bewust wordt van alternatieve manieren van begraven en cremeren.
Al hun producten worden gemaakt van biologische, duurzame of Fairtrade materialen. Zij vinden het belangrijk dat hun producten gebruikt kunnen worden op natuurbegraafplaatsen zoals Vorden .

Wikkelgoed

Adres

Pc Hooftstraat 19

1071 BL Amsterdam

E-mailadres

info@wikkelgoed.nl