Uitvaart in scène: “Ervaar een groene uitvaart”

Ieder mens is uniek en leeft zijn leven op een eigen manier. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om ook het laatste afscheid naar eigen wens te vervullen. We krijgen regelmatig vragen over natuurbegraven en een duurzame, moderne uitvaart. We laten u graag zien, horen en voelen wat er allemaal mogelijk is.

Samen met uitvaartbegeleider Peggy de With organiseren we op zaterdag 11 juni een duurzame uitvaart in scène op Zomerlanden. Een interactieve, nagebootste uitvaart in samenwerking met een aantal branchegenoten en leveranciers. We nemen u mee langs alle facetten van een échte uitvaart. Van de aankomst op Zomerlanden, een ‘ceremonie’ met sprekers en een demonstratie begraven. Een informele, interactieve middag waarin u inspiratie op doet en al uw vragen kunt stellen over het laatste afscheid.

Uitvaart in scène = vol

U kunt zich helaas niet meer opgeven voor de uitvaart in scène. Wel houden wij een wachtlijst bij. U kunt ons per telefoon of e-mail laten weten als u interesse heeft om te komen.  Wanneer er door afmelding een plek vrij is, nemen we z.s.m. contact met u op. Let op, er is geen garantie dat er contact met u  wordt opgenomen.

U kunt ons een email sturen naar info@zomerlanden.nl met uw telefoonnummer en het aantal personen met wie u zou willen komen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0186-700208.

Geplaatst in ActiviteitenTagged