Welkom op Zomerlanden

We werken inmiddels vanuit ons tijdelijke gebouw en zijn vanaf maandag 21 juni dagelijks geopend om u te ontvangen. In ons informatiecentrum kunnen we komende tijd kennis met u maken. We nemen graag de tijd om u te informeren over natuurbegraven en onze diensten. Het liefst doen we dit op afspraak.  Dan hebben we alle tijd en aandacht voor u. Uiteraard bent u ook dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur welkom om binnen te wandelen voor een kopje koffie of om eens een kijkje te nemen bij de ontwikkelingen.

Interesse

Momenteel benaderen we iedereen die online interesse heeft laten blijken. Als u dit heeft gedaan, nodigen we u persoonlijk uit om kennis te maken met ons team en het gebied. Dat betekent ook dat u vanaf deze maand de mogelijkheid heeft om een eigen plek op Zomerlanden te reserveren. Op de website kunt u terecht voor uitgebreide informatie, maar ook voor de aanvraag van de nieuwsbrief.

Tegelijkertijd is de aanbouw van het definitieve ontvangsthuis in volle gang. Hier kunnen we u vanaf het najaar ontvangen en plechtigheden organiseren. In een volgende nieuwsbrief vertellen we u meer over dit gebouw.

Geplaatst in Alle berichten, ZomerlandenTagged